Werkwijze en informatie

Als je door mij een zwangerschapsreportage wilt laten maken, bespreken we als eerste of je dit op locatie wilt of bij mij in de studio. Op locatie kunnen we een gave industriƫle sfeer op zoeken of een mooi strand of bos. De mogelijkheden zijn groot!
We bespreken welke kleding je aan wilt en wat je graag zou willen qua sfeer.
Ik heb meerdere jurken speciaal voor de zwangerschapsreportages in bezit die je kunt lenen.
Ook wil ik graag van te voren weten of je bijvoorbeeld je partner of kinderen mee neemt. En of die ook op de foto gaan.
Doe van te voren geen knellende kleding aan, de randjes van bijvoorbeeld strakke sokken of een BH kan je zien op de foto.
Ik zorg ervoor als we in de studio gaan werken, het daar lekker warm is en er koffie en thee is.

Lizette klein -3545