Liefde voor newbornfotografie

Van de reportages die ik maak is newbornfotografie toch wel een favoriet van mij.
Waarom is dit nou eigenlijk? Ik kan je vertellen dat het vooral zo bijzonder voelt als mensen hun nieuwste, grootste en belangrijkste bezit aan mij overhandigen en ik de mooiste foto’s van dit wondertje mag maken.
Soms aarzelend, meestal met groot vertrouwen. Soms zitten papa en mama heel dichtbij, maar meestal laten ze mij mijn gang gaan. En dan ontluikt bij mij de liefde voor newbornfotografie.
De meeste papa’s en mama’s die bij mij komen hebben zich goed voorbereid en zijn bij mij terecht gekomen omdat ze mijn portfolio mooi vinden en mijn stijl ze aanspreekt.
Dit zorgt ervoor dat ik maar een paar vragen hoef te stellen en bijna nooit verrast wordt door de kleuren en poses die ze willen.
Dit werkt heel fijn.
Ook zorgt dit ervoor dat het resultaat altijd goed is, soms vol emotie maar meestal heel blij en dankbaar zijn de reacties als ik de bestelling van de foto’s krijg.
Naast de geboortefotografie is dit dan ook een onderdeel van mijn werk wat ik heel graag wil blijven doen. Mocht je dus een newbornreportage willen van je kind, je kan bij mij terecht!

Liefs Joyce