Werkwijze en informatie

Een newborn fotoshoot vindt meestal plaats tussen de 8 dagen en 3 weken na de geboorte van je kindje.
Als je kindje te vroeg is geboren, kan je de uitgerekend datum aanhouden en dan weer binnen die tijd.
Dit is geen regel die vast staat. Het kan tenslotte zo zijn dat jouw kindje te vroeg geboren is, maar sterk genoeg is voor een fotoshoot.
De fotoshoot vindt over het algemeen plaats in mijn thuisstudio, maar als je liever hebt dat ik bij jullie thuis kom, dan kan dat ook.
Als het zover is dan is de omgeving waar de fotoshoot plaatsvindt lekker warm, zeker 24 graden. Zorg dus dat je zelf niet al te warm gekleed bent.
In mijn thuisstudio maak ik de opstelling waar ik genoeg daglicht heb, dus als ik naar jullie toe kom heb ik een plekje nodig met genoeg daglicht, maar geen direct zonlicht. Dit hoeft helemaal geen grote ruimte te zijn, ik heb ongeveer een ruimte van 2,5 bij 2,5 meter nodig.
Jouw kindje is net lekker gevoed voordat we beginnen zodat het lekker slaapt. Als ik bij jullie kom, dan is het fijn als jullie kindje net in bad is geweest. Kleed hem/ haar dan ook niet helemaal aan, een luier en een omslagdoek is voldoende. Niet insmeren, dat gaat alleen maar glimmen op de foto.
Let op: een newborn shoot duurt zomaar 3 uur. Houdt daar rekening mee.

Ik kan ook bij jullie komen in de eerste dagen voor het maken van foto’s van het geboortekaartje. Je kunt dit combineren met een newbornshoot later, maar je kunt mij ook inhuren alleen voor foto’s voor het geboortekaartje.

Jack klein-5479